9 bedste (VIRKELIG GRATIS) VPN’er til iPhone & iPad i juni 2021

Leder du efter en VPN til din iPhone eller iPad? Uanset om det er til et ekstra lag af onlinebeskyttelse eller at omgå geoblokeringer og nyde den velfortjente Netflix eller BBC-maraton, kan du her finde de 9 bedste gratis VPN‘er til din iOS-enhed.

En gratis VPN kan være perfekt til lejlighedsvis brug eller lejlighedsvis browsing, men du skal være ekstra forsigtig, da de ikke altid er sikre at bruge.

Skrabede sikkerhedsfunktioner gør dine data sårbare over for hackere. Og fordi de har begrænset finansiering, begrænser de fleste gratis VPN’er din hastighed, data og serverplaceringer for at spare penge. Mange gratis VPN’er tilbyder ikke engang apps til iOS.

Jeg anbefaler altid at bruge en premium-udbyder, som ExpressVPN. Den har en indbygget iOS-app, der gør det super nemt at konfigurere den. Med et enormt globalt servernetværk kan du nemt omgå geografiske begrænsninger og nyde superhurtige hastigheder. Det er muligvis ikke helt gratis på forhånd, men det bakkes op af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofrit og få en refusion, hvis du ikke er tilfreds med det.

Jeg har dog fundet en håndfuld gratis VPN’er, der holder dig sikker og også er kompatibel med din iPhone eller iPad.

Ikke meget tid? Her er de bedste gratis VPN’er til iPhones og iPads

 1. ExpressVPN: Indbygget iOS-app, superhurtige hastigheder, sikkerhedsfunktioner af militær kvalitet. Du kan prøve det helt risikofrit, da det understøttes af en pålidelig 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Windscribe:Fantastisk til streaming og browsing, men det kan ikke omgå Netflix.
 3. Hotspot skjold: En hurtig og sikker tjeneste, hvis du ikke har brug for en VPN til streaming.
 4. ProtonVPN: En hurtig og sikker VPN med ubegrænsede data. Desværre understøtter det ikke torrenting.
 5. Hide.me:En pålidelig mulighed, hvis du ikke har brug for en VPN til torrenting.

De bedste gratis VPN’er til iPhones og iPads (opdateret juni 2021)

De fleste gratis VPN’er har restriktive datagrænser, minimal servervalg og langsomme hastigheder, men der er nogle, du kan stole på.

Jeg har gjort omfattende forskning og test for at give dig top 9 gratis VPN’er til iPhones og iPads. Disse VPN’er er alle kompatible med din iOS-enhed, og de tilbyder funktionsrige gratis pakker, der også holder dig sikker og anonym.

1. ExpressVPN – Superhurtig streaming på dine yndlingsenheder

 • Fantastiske hastigheder til at streame i HD uden afbrydelse
 • 3.000 servere for nem adgang til geoblokerede websteder
 • Med MediaStreamer kan du se alle WiFi-kompatible enheder
 • 5 samtidige enhedsforbindelser
 • 30-dages pengene tilbage-garanti
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, BBC iPlayer, Vudu og meget mere
 • Kompatibel med: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og meget mere

 

ExpressVPN’s seneste tilbud juni 2021: Få 3 måneder gratis på dit årlige abonnement med dette aktuelle tilbud! Det er ikke klart, hvornår denne aftale slutter, så det er bedst at tjekke tilbudssiden for at se, om den stadig er tilgængelig.

Som en premium-service er ExpressVPN muligvis ikke gratis, men du kan prøve det risikofrit. Hvis du ikke er tilfreds, kan du kræve fuld refusion inden for 30 dage.

For hastigheder, der giver dig mulighed for at streame i den højest mulige kvalitet, kan dugøre meget værre end superhurtig ExpressVPN.

Det har nu 3.000 servere på verdensplan, og en bred vifte af steder at vælge imellem i lande som USA, Japan og Tyskland. Tilslutning tager sekunder, og det brede udvalg betyder, at du nemt kan finde titler, der kun streames i andre lande.

Ud over at være hurtig er ExpressVPN’s servere pålidelige. Jeg var i stand til konsekvent at omgå blokke, mens jeg forsøgte at oprette forbindelse til Netflix Canada eller Amazon Prime Video UK.

For at sikre, at tjenesten er tilgængelig på dine foretrukne Apple-enheder, har ExpressVPN en intuitiv iOS-app. Alternativt giver ExpressVPN’s MediaStreamer dig VPN-funktioner på alle WiFi-kompatible enheder.

ExpressVPN minimerer dramatisk dine risici for malwareangreb med den sofistikerede verifikationsmekanisme.

Med Lightway Protocol kan du være sikker på, at dine oplysninger forbliver skjult, selv når du skifter mellem servere. Det bruger også AES-256 – det samme krypteringsniveau, der bruges af offentlige myndigheder som USA.

Hvis du har problemer eller spørgsmål om tjenesten, kan du se det omfattende FAQ-afsnit. For mere personlig rådgivning, bedes du kontakte live chat support (tilgængelig 24/7).

2. Windscribe – 10 GB datasæt hver måned

 • 10 GB data gratis och mer tillgängliga
 • Lättanvänd app för iOS
 • Serverplatser i 10 länder
 • Tillåter torrenting
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Adblocker och en strikt policy för att inte logga
 • Fungerar med: BBC iPlayer, YouTube, HBO GO
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Android, Linux, webbläsare

Windscribe är en Kanada-baserad VPN som har stigit upp i leden av gratis VPN-leverantörer på grund av dess generösa 10 GB datamängd per månad och dess starka engagemang för att skydda användarnas integritet.

10 GB data räcker för att strömma i standarddefinition i över 10 timmar. Om du bara vill ha din VPN för surfning kommer det förmodligen att hålla dig igång hela månaden. Jag hade fortfarande massor av data kvar i slutet av mina tester.

Du kan faktiskt få mer data om du tar slut. Tweet företaget och de kommer att ge dig ytterligare 5GB.

Windscribes gratisplan erbjuder servrar i 10 länder, inklusive USA och Storbritannien.

Det finns en lättanvänd app att ladda ner till din enhet från appbutiken. Detta gör installationen supersnabb.

Det kan inte kringgå Netflix geografiska blockeringar. Jag kunde dock enkelt komma åt BBC iPlayer, YouTube och HBO GO.

Jag fick uppleva lite buffring och eftersläpande eftersom de fria servrarna inte är lika snabba som premium, så du kan kämpa för att spela eller strömma under upptagna perioder.

Det tillåter också P2P-anslutningar. Med 10 GB data kan du dela stora filer utan att använda all din datamängd.

Du kan ansluta Windscribe samtidigt på ett obegränsat antal enheter. Du skulle vanligtvis bara få obegränsade anslutningar med ett premiumabonnemang, så det här är bra om du behöver en VPN på flera enheter, även de som inte är iOS.

Windscribe har några coola funktioner, till exempel en annonsblockerare och en strikt policy för att inte logga.

Det finns också kryptering av militär kvalitet, en automatisk kill switch och DNS-läckageskydd för ultimat säkerhet.

Behöver du teknisk support? Du kan använda Windscribes automatiska chatbot eller deras biljettsystem.

3. Hotspot Shield – Tillförlitliga hastigheter och solid säkerhet

 • 500 MB gratis data om dage
 • Dedikeret app til iOS-enheder
 • 256-bit AES-kryptering og indbygget annonceblokker
 • Perfekt funktion til beskyttelse af personlige oplysninger fremad
 • Arbejder med: YouTube og Kodi
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android, Chrome og Firefox

Hotspot Shield skiller sig ud ved at give ubegrænset browsing og streaming med streng sikkerhed.

Den gratis service giver dig et databidrag på 500 MB om dagen. Det er nok til nem browsing, men ikke til indholdstung webaktivitet.

Selvom den har over 3.200 servere på over 80 steder, giver den gratis version dig kun adgang til den amerikanske server, hvilket betyder, at du ikke kan se geobegrænset materiale fra hele verden.

Under mine tests fandt jeg ud af, at hastighederne var pålidelige. Jeg kunne gennemse det meste problemfri. Da der kun er en gratis server, kan den blive overbelastet, når mange brugere opretter forbindelse på samme tid. I mere støjsvage tider oplevede jeg overhovedet ingen buffering eller efterslæb.

Hvis du vil streame, er Hotspot Shield muligvis ikke noget for dig. Det kan ikke låse amerikansk Netflix op for dig. Jeg kunne heller ikke få adgang til Amazon Prime Video eller Hulu. Du kan dog få adgang til YouTube.

Det har en praktisk app til iOS-enheder, der bruger 256-bit kryptering og en automatisk kill switch. Gratis VPN’er giver dog typisk ikke denne funktion, selvom forbindelsen mislykkes Hotspot Shield beskytter dig.

For øget privatliv er der en perfekt funktion til fremadrettet privatliv. Dette holder hver sessions data private, fordi du har en ny nøgle, hver gang du logger på.

Hvis du har brug for support, er der et omfattende FAQ-afsnit på hjemmesiden. Du kan sende et spørgsmål til kundesupportteamet, men de prioriterer ikke meddelelser fra gratis brugere.

4. ProtonVPN – Ubegrænset data og båndbredde

 • Ubegrænset båndbredde og data
 • Servere tre steder, herunder USA
 • Omgåelse af digital censur
 • Streng politik for ingen logfiler
 • 256-bit AES-kryptering og en streng politik om ingen logfiler
 • Indbygget annonceblokering
 • Arbejder med: YouTube og Kodi
 • Kompatibel med: Android, iOS, macOS, Windows, Linux

ProtonVPN’s gratis plan tilbyder kun servere i USA, Holland og Japan.

Der er en dedikeret app til at downloade direkte til din iPhone eller iPad, og det er let at konfigurere. Du behøver ikke at indtaste nogen betalingsoplysninger, kun din e-mail-adresse.

ProtonVPN pålægger ikke båndbreddebegrænsninger eller begrænser månedlige datagrænser. Det betyder, at selv med den gratis version vil du være i stand til at surfe på internettet til dit hjertes indhold uden at bekymre dig om at komme på data.

Du kan dog ikke streame eller torrente med ProtonVPN. Du kan dog nemt omgå digitale censurbegrænsninger, da jeg var i stand til at komme ind i Google og YouTube ubesværet.

Min forbindelse var langsom. Jeg kæmpede for at indlæse videoer i høj opløsning, men jeg var i stand til at gennemse med det mindste besvær.

ProtonVPN fokuserer på privatlivets fred,hvilket er fantastisk, hvis du er bekymret for at holde din online identitet anonym.

Hovedkontoret ligger i privatlivsvenligt Schweiz, og det har en streng politik om ikke at logge. Det bruger militær-grade kryptering,også.

Der er også en integreret annonceblokker, der sjældent er tilgængelig for en gratis VPN. Det betyder, at du kan gennemse uden afbrydelser og ingen målrettede annoncer.

Hvis du har brug for at kontakte kundeservice, kan du bruge billetsystemet på deres hjemmeside.

Med top-of-the-line kryptering og en solid forpligtelse til privatlivets fred, er det ingen overraskelse, at ProtonVPN er en af de bedste gratis VPN’er.

5. hide.me – Ubegrænsede hastigheder og ubegrænsede serverkontakter

 • 2 GB gratis data pr. måned
 • Dedikeret app til iOS
 • Gratis servere i fem lande
 • Kryptering i militær kvalitet, kill switch og IP-lækagebeskyttelse
 • Indbygget annonceblokering
 • Arbejder med: HBO GO, Netflix Canada, Sky GO, Amazon Prime Video, YouTube
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Android, Linux, browsere, routere

hide.me er en ekstremt dygtig VPN-tjeneste med en brugervenlig app til iOS.

Den gratis version giver dig 2 GB data om måneden, hvilket er mere end nok til at indhente en episode af dit yndlings-tv-show.

Det giver dig adgang til servere over hele kloden i fem lande. Dette omfatter Singapore, Canada, USA, øst, USA vest og Holland.

Du har ubegrænsede serverkontakter, så du er ikke begrænset til kun en af de tre placeringer.

Det hide.me er tilfredsstillende simpelt, og jeg fandt det super nemt at navigere i appen under mine tests.

Jeg fandt også hastighederne ganske imponerende. Jeg var i stand til at streame og gennemse med lidt efterslæb eller buffering, selv da jeg skiftede mellem steder.

Et nærmere kig på mine hastigheder viste, at de ikke bevidst blev kvalt, hvilket er sjældent for en gratis VPN.

Det vil nemt omgå de fleste streaming sites geoblokeringer. Jeg kunne få adgang til HBO GO og Amazon Prime Video. Jeg kunne også få adgang til Netflix Canada.

hide.me tilbyder 256-bit AES-kryptering, en indbygget annonceblokker og IP-lækagebeskyttelse. Der er flere sikkerhedsprotokoller at vælge imellem, herunder på den gratis plan.

Det er også værd at nævne, at denne Malaysia-baserede udbyder står ved sin privatlivspolitik. Den gemmer ikke dine forbindelseslogfiler,understøtter flere protokoller for at beskytte dine data og leveres med den vigtige kill switch.

Hvis du har brug for hjælp til installationen eller kun har et spørgsmål om hide.me, kan du bruge deres live chat 24/7.

6. TunnelBear – Bypass censur blokke med GhostBear

 • 500 MB gratis data om måneden
 • Tillader torrenting
 • AES 256-bit kryptering
 • Arbejder med: HBO GO, YouTube og Kodi
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android

TunnelBear har servere i 23 lande på den gratis plan, herunder Storbritannien, USA, Canada, Japan og meget mere. Det giver torrenting også.

Det giver brugerne et 500 MB datasæt om måneden,hvilket er fantastisk til nem og midlertidig brug. Men husk, at det ikke vil være nok at streame film eller tv-shows i vid udstrækning.

Der er yderligere 1 GB gratis data, hvis du tweetEr TunnelBear.

Under mine tests var hastighederne mere end nok til at surfe på farten, men streaming førte til en masse buffering og opladning.

Det kan ikke låse Netflix, BBC iPlayer eller Hulu op. Jeg var dog i stand til at få adgang til HBO GO og YouTube. Digitalt censurerede websteder som Facebook og Google er også let tilgængelige.

Hvis du leder efter en gratis VPN med stærk kryptering,en streng politik om ingen logfiler og en grænseflade, der er nem at navigere i,er TunnelBear ideel til sikker, mobil browsing.

TunnelBear tilbyder en unik funktion, der giver dig mulighed for at hvidliste og sortliste visse websteder.

Du kan bruge formularen på TunnelBear-webstedet til at kontakte supportteamet, og de vil svare dig via e-mail. Jeg fik et svar inden for 24 timer. Det er ikke rigtig live chat, men stadig et hurtigt svar.

7. Hastighedskræfter – Kanalbinding for at øge hastigheden

 • 2 GB gratis data hver måned
 • Servere i 53 lande
 • Tillader torrenting og P2P-deling
 • Kombinerer mobildata med WiFi for at øge hastigheden
 • ChaCha 256-bit kryptering
 • Arbejder med HBO GO og YouTube
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android

Speedify tilbyder 2 GB data gratis hver måned. Det har en dedikeret app til iOS, som du blot downloader direkte til din iPhone eller iPad.

Der er ingen grund til at tilmelde dig for at bruge en gratis VPN, hvilket betyder, at personlige data, såsom din e-mail-adresse, ikke er knyttet til din konto.

Du kan välja mellan servrar i 35 länder. Om du vill använda din VPN för torrenting kan du enkelt ändra alternativen så att Speedify ansluter dig till en torrentvänlig server.

Speedify kombinerar dina mobildata och din WiFi-anslutning för att öka din hastighet. Detta skickar din trafik två gånger och använder dubbelt så mycket mobil- och WiFi-data. Du kan dock ställa in tak på dina mobildata och WiFi så att din ersättning inte tar.

Anslutningarna är snabba och pålitliga. När jag anslöt till en server i ett annat land fick jag dock uppleva hastigheter under genomsnittet.

Under mina tester kunde jag inte låsa upp Netflix i USA, Storbritannien eller Kanada. Den kommer inte åt Hulu heller.

Det kan kringgå digital censur, eftersom jag kunde komma åt YouTube, Facebook och Google på begränsade platser.

Det tilbyder ChaCha 256-bit kryptering for høj sikkerhed. For iOS-enheder er der også en indbygget kill switch.

Speedifys hovedkvarter ligger i USA inden for rammerne af 5/9/14 Eyes Alliance. Dette er dog ikke en trussel mod dit privatliv, da Speedify har en streng ikke-tegnpolitik.

Du kan kun bruge den gratis plan på en af dine iOS-enheder.

8. Betternet – Dedikeret iPad- og iPhone-app

 • 500 MB gratis data om dagen
 • Dedikeret app til iOS-enheder
 • Tillader torrenting
 • Pålidelige hastigheder
 • AES-126-CBC-bit kryptering
 • Godt valg til sikker browsing
 • Fungerer sammen med YouTube
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android, Chrome

Betternet tilbyder en dedikeret app til din iPhone eller iPad, og du har 500 MB gratis data om dagen. Det er nok til at surfe online i omkring fire timer eller lytte til 100 sange.

I USA kan du kun oprette forbindelse til servere, så der kan ikke foretages ændringer på steder. Dette betyder, at du ikke vil være i stand til at streame britiske platforme, såsom ITV Hub eller BBC iPlayer. Det kunne heller ikke fjerne blokeringen af amerikansk Netflix under mine tests.

Faktisk vil du se en premium betalingsvæg, når du prøver at få adgang til alle streamingwebstederne.

Betternet tillader torrenting, men den daglige datagrænse på 500 MB betyder, at du muligvis ikke kommer så langt.

Hastigheder var gode nok under mine tests til at surfe online nogen meget forsinkelse.

Det vendte anonymitet AES 256-bit kryptering. I Eyes Alliance har 9/9/14 Betternet kontorer i Canada. Men da det ikke registrerer din browseraktivitet, er dette ikke en trussel mod din sikkerhed.

Den bevarer delvise logfiler, herunder din IP-adresse for hele sessionen.

Den gratis version viser annoncer i appen, og oplysninger deles med annoncører for at skræddersy disse annoncer. Dette kan omfatte din omtrentlige placering og andre oplysninger, f.eks. din trådløse operatør.

Du kan kun tilslutte én enhed til den gratis plan. Du kan heller ikke få adgang til 24/7 live support service.

9. PrivateVPN – Ubegrænset 7-dages gratis prøveperiode

 • 7-dages gratis prøveperiode
 • 86 servere i over 63 lande
 • Dedikerede streamingservere til Netflix og andre
 • 256-bit AES-kryptering, automatisk kill switch og nul logføring
 • Superhurtige hastigheder og ubegrænsede data
 • 6 samtidige forbindelser
 • Fungerer med: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, ITV Hub og meget mere
 • Kompatibel med: iOS, macOS, Windows, Android

PrivateVPN er en premium-udbyder, der tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode. Det har en dedikeret iOS-app, der er let at installere og bruge.

Det driver 86 servere i over 63 lande, og du kan skifte mellem steder så mange gange du vil. Der er også dedikerede servere til streamingwebsteder, herunder Netflix og Hulu.

Privat VPN giver ubegrænsede data og båndbredde. Under min test fandt jeg, at dens hastigheder er pålidelige, og jeg var i stand til at gennemse og streame uden buffering eller forsinkelse.

Jeg kunne nemt omgå geografiske begrænsninger og streame Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime Video. Det giver også mulighed for torrenting.

Privat VPN tilbyder 256-bit AES-kryptering, en automatisk kill switch, en nul-logningspolitik og IP-lækagebeskyttelse. Der er også forskellige sikkerhedsprotokoller at vælge imellem, herunder OpenVPN.

Du kan tilslutte privat VPN på 6 af dine enheder på samme tid.

Hvis du har brug for hjælp til opsætningen, tilbyder PrivateVPN gratis fjernsupport. Du kan også bruge deres online billetsystem, og de vil svare dig via e-mail.

Hvad er fangst med gratis VPN? Hvad er catch med gratis VPN?

Til sporadisk brug kan en gratis VPN være flygtig – for eksempel for at fjerne blokeringen af websteder, der ikke er tilgængelige i din region, eller beskytte dine data, når du opretter forbindelse til offentlig WiFi. Selvom det er dejligt, at du kan gøre alt det gratis,er det vigtigt at huske, at brug af en gratis VPN også har sine ulemper.

sikkerhed

En gratis VPN holder dig ikke altid så sikker, som du kan være online. Nogle af dem har ikke strenge politikker for ikke at logge. Det betyder, at de kan give din internetudbyder og andre tredjeparter adgang til dine personoplysninger efter behov – det stik modsatte af, hvad en VPN skal gøre.

Værst af alt bruger nogle gratis VPN’er forældetkryptering , hvilket ikke holder dig sikker. Nogle kan endda gå så langt som at sælge dine private data til tredjeparter.

Begrænsninger

Gratis VPN’er er normalt ret begrænsede. Båndbredde og hastighedshætter kan betyde, at du faktisk ikke kan bruge dem til streaming eller torrenting. Det betyder også, at du normalt oplever buffering og efterslæb.

I nogle tilfælde vil du også opdage, at dit servervalg er begrænset, så du ikke kan oprette forbindelse til alle de lande, du ønsker.

kompatibilitet

Gratis VPN’er er ikke altid kompatible med iOS-enheder. Det betyder, at du vil kæmpe for at finde en gratis VPN, som du kan installere på din iPhone eller iPad. Premium VPN tilbyder dedikerede apps, så du kan bruge en VPN på flere enheder.

Sådan testede og vurderede vi disse VPN’er

Jeg testede hver af de VPN’er, jeg anbefaler, så jeg kan give dig nøjagtige, dokumenterede oplysninger.

Jeg brugte resultaterne af mine tests til at sammenligne deres sikkerhedsfunktioner, hastigheder og evne til at streame og torrente. Jeg kiggede også på brugeranmeldelser og talte med hver VPN’s kundesupportteam.

sikkerhed

Jeg anbefaler kun gratis VPN’er, der bruger mindst 128-bit kryptering. 256-bit er ideel, og det er det sikkerhedsniveau, de fleste VPN’er på min liste bruger. Jeg undersøgte hver udbyders privatlivspolitik og stillede spørgsmål om kundesupport for at bekræfte dens politik om ikke-sign.

Derefter kørte jeg en DNS/IPv6-lækagetest på min forbindelse for at sikre, at VPN’en maskerede min IP-adresse korrekt.

fart

Da jeg var forbundet til hver VPN, kørte jeg flere hastighedstest for at få et klart billede af, hvor hurtigt det var i spidsbelastningsperioder og perioder uden for spidsbelastningsperioder.

Jeg har kun inkluderet VPN’er, der er hurtige nok til at streame i standarddefinition, selvom de fleste af dem er hurtige nok til at se videoer i høj opløsning.

streaming

Efter mine hastighedstest kontrollerede jeg hver VPN for at se, hvilke streamingwebsteder den kunne fjerne blokeringen af. Gratis VPN’er kan sjældent fjerne blokeringen af tjenester som Netflix, så jeg inkluderede en liste over streamingtjenester, som hver især kan få adgang til i mine kompatibilitetsvejledninger.

Torrenting

Jeg undersøgte hver VPN’s hjemmeside og privatlivspolitik for at bekræfte, om det tillod P2P-forbindelser.

Så, før du tester det selv, jeg dobbelttjekket, at det har sikkerhedsfunktioner til at beskytte mig, mens torrenting. Jeg kørte en anden lækage test for at sikre, at det skjulte min IP-adresse, og så brugte jeg den til at dele nogle filer med mine venner via P2P.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Fungerer min iOS VPN sammen med mine andre enheder?

De fleste gratis VPN’er tilbyder kun apps til stationære og bærbare computere.

At tilbyde en gratis service betyder ofte, at der ikke er ressourcer til at investere i at bygge nye apps.

De gratis VPN’er på min liste tilbyder apps til iOS og andre store platforme. Jeg har inkluderet en kompatibilitetsvejledning med hver tjeneste, så du kan kontrollere, om den fungerer på dine andre enheder.

Har disse gratis VPN-udbydere logfiler?

De gratis VPN’er, jeg har anbefalet, gemmer ikke nogen personligt identificerbare oplysninger.

Nogle til logfiler, der er relateret til dine sessionstider og omtrentlig placering. Disse oplysninger bruges til at overvåge serverens ydeevne og i nogle tilfælde levere annoncer.

Påvirker en VPN hastigheden?

De fleste gratis VPN’er begrænser din båndbredde og reducerer forbindelseshastigheden målrettet, hvilket resulterer i forsinkelser og buffering.

Premium VPN leverer ubegrænset båndbredde og lynhurtige forbindelser overalt, hvor du opretter forbindelse.

konklusion

Mens gratis VPN’er kan tilbyde meget, når det kommer til service, bør online sikkerhed aldrig tages let på. Du får hvad du betaler for, og dit privatliv er værd at investeringen.

Mange premium VPN’er tilbyder gratis prøveperioder og pengene tilbage-garantier, så du kan teste deres tjenester i kort tid gratis.

Hvis du bliver fristet af en premium VPN, kan du se vores guide til de 10 bedste VPN‘er til iOS. Disse VPN’er tilbyder maksimal sikkerhed, lynhurtige hastigheder, store globale netværk og alle de bedste streaming- og browsingfunktioner.