AvastVPN

Introduktion til AvastVPN

Avast SecureLine blev lanceret i 2014 og er en af ​​de bedste bedømte VPN’er tilgængelige online . Onlineværktøjet er designet af Avast og er kendt for at skabe antivirussoftware. Hvad der adskiller Avast SecureLine fra resten er dets store antal serverplaceringer og ydeevne over gennemsnittet.

Softwaren er nem at installere, og softwaregrænsefladen er brugervenlig. Derudover er softwaren konkurrencedygtig, hvilket gør den overkommelig for de fleste brugere. Avast SecureLine kan bruges af freelancere og hjemmebrugere. Softwaren er overkommelig for de fleste. Denne app kan ikke bruges af virksomheder til beskyttelse af privatlivets fred.

Priser fra AvastVPN

Prisen er omtrent den samme, nemlig $ 4,99 pr. Måned for at beskytte op til 5 enheder på årsplanen og $ 3,99 på 2 og 3-årsplanerne. Du kan også vælge at købe en licens, der dækker en enkelt enhed, men du betaler stadig $ 3,99 pr. Måned på årsplanen, $ 2,99 over 2 og 3 år. Det kan være værd at se, hvis du elsker Avast og allerede er kunde. Andre tjenester tilbyder dog også et gratis VPN abonnement.

Understøttede platforme

 • Android
 • iOS
 • Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.10.x og Mac OS X 10.11.x.
 • Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Egenskaber

Avast VPN - Funktioner

Tekniske detaljer

AvastVPN

Serverne

Avast SecureLine består af 54 servere i 35 lande rundt om i verden. Serverne er placeret i USA, Storbritannien, Japan, Kina, Singapore og Holland. De fleste mennesker finder antallet af servere og placeringer mere end nok til at imødekomme deres behov.

AvastVPN Lande

Understøttede enheder

Bemærk, at du kan bruge VPN på op til fem forskellige enheder på samme tid. Men i modsætning til nogle andre VPN’er kan du ikke bruge den samme konto til flere enheder.

Sikkerhed

Avast SecureLine tilbyder det højeste sikkerhedsniveau, der understøtter AES 256-bit kryptering. Desuden forhindrer softwaren WebRTC- og DNS-lækager, som kan udsætte dine data for online-kriminelle, mens de surfer online. Som et resultat kan du være sikker på at du vil blive beskyttet mod hackingangreb, mens du bruger VPN til at surfe på internettet.

Hastighed

Brugere har rapporteret ret anstændige hastigheder på op til 72 Mbps for europæiske servere. Imidlertid er amerikanske hastigheder angiveligt lidt lavere end 37,2 Mbps. Dette er en meget acceptabel hastighed for de fleste sejladsaktiviteter. Du vil være i stand til at se indhold af høj kvalitet fra Shudder, Netflix og andre populære streamingtjenester.

Appen kunne imidlertid ikke videregive VPN-detektion fra nogle websteder, herunder Channel 4.

Ovenstående referencehastigheder er rapporteret af brugerne. Den faktiske internetforbindelseshastighed kan variere. Virksomheden optimerer løbende serverhastigheder, så de nyeste hastigheder kan være højere end ovennævnte hastighed.

Virksomheden investerer også i at øge sine servere, så du kan være sikker på, at serverne ikke vil være utilgængelige på grund af deres maksimale kapacitet.

Torrent

Folk, der downloader indhold fra torrentwebsites, vil med glæde vide, at webstedet understøtter torrenting på bestemte tjenester.

Peer-support ydes gennem datacentre i de følgende lande.

 • Miami, Florida.
 • New York, staten New York.
 • Seattle, Washington.
 • Paris, Frankrig.
 • London, Storbritannien.
 • Frankfurt, Tyskland.
 • Prag, Tjekkiet.

Avast VPN-interface

Avast SecureLine har en brugervenlig grænseflade. Grænsefladen til appen oversættes intuitivt til en behagelig brugeroplevelse, når du bruger appen. Softwaregrænsefladen er muligvis kendt for brugere, der bruger Avast-antivirussoftware.

HD-videostreaming

Du kan bruge Avast SecureLine VPN til at strømline videoer. Softwaren understøtter UDP (User Datagram Protocol), som muliggør hurtig transmission. Du kan se videoer uden nogen forsinkelse, mens du bruger VPN med streaming-sider.

Hvorfor købe dette produkt?

Avast SecureLine VPN har en af ​​de nemmeste grænseflader at bruge. Barebones-funktionalitet sparer dig tid til softwareopsætning. Du behøver ikke undersøge tekniske udtryk for at vide, hvordan du bruger softwaren.

Softwaren tilbyder den mest grundlæggende og nemme at konfigurere grænseflade ved at give dig mulighed for at vælge servere fra en rullemenu og automatisk vælge sprog.

Installation af softwaren er også ligetil. For at bruge softwaren er alt, hvad du skal gøre, at downloade, installere, starte og indtaste den aktiveringskode, der sendes til dig via e-mail. Installation og konfiguration af softwaren tager kun et par minutter.

En anden fordel ved at bruge AvastVPN er, at VPN’en ikke tager meget lagerplads på nogen enhed. Derudover bruger appen ikke meget hukommelse, hvilket holder enhedens ydeevne til et minimum, når du bruger VPN til browsing.

Fordele ved Avast SecureLine

 • Let at bruge interface
 • Lille filstørrelse
 • God beskyttelse af privatlivets fred
 • P2P-understøttelse
 • Understøttelse af flere enheder