ExpressVPN

ExpressVPN er en top-kvalitet aktør på forbruger VPN, har en bred distribution af servere over hele verden, hvilket sikrer, at en af dem sandsynligvis vil være lige ved hånden. Brandet har også investeret kraftigt i at skabe og forklare, hvordan det driver en sikker forretning. Selv om det har forbedret værdien af sit tilbud, er det stadig dyrt for, hvad det tilbyder den gennemsnitlige forbruger.

Priser og funktioner

ExpressVPN - pris

 

ExpressVPN tilbyder tre abonnementsmuligheder: $12.95 faktureret månedligt, $59.95 faktureret hver sjette måned og $99,95 faktureret årligt. Som de fleste tjenester er den eneste forskel, hvor længe du tilmelder dig. Virksomheden accepterer betaling med alle større kreditkort, PayPal og andre tjenester såsom Alipay og WebMoney. ExpressVPN abonnementer kan også købes med Bitcoin.

Den nuværende månedlige pris for en VPN-tjeneste er i gennemsnit omkring $10.21, hvilket er lidt lavere end ExpressVPN’s $12.95 pris. Du sparer penge med ExpressVPNs ‘årlige plan, men $ 99,95 er et godt stykke over branchens gennemsnit på 71,87 dollar. Generelt anbefaler vi ikke at starte med et årligt VPN-abonnement. Brug i stedet et gratis VPN eller et kortsigtet abonnement, så du kan teste VPN med alle de websteder og tjenester, du har brug for.

Tidligere begrænsede ExpressVPN dig til kun tre samtidige forbindelser fra forskellige enheder. Vi er glade for at kunne sige, at virksomheden har forbedret sine tilbud, så de svarer til branchens gennemsnit på fem samtidige forbindelser. Denne velkomstændring kommer lidt sent, da flere VPN udfordrer denne forventning ved at tilbyde mindre restriktive planer. NordVPN tilbyder seks forbindelser og CyberGhost syv, mens TorGuard VPN giver dig mulighed for at vælge det antal forbindelser, du ønsker, fra 5 til 205.

Servere og serverplaceringer

En del af det, du betaler for med et VPN-abonnement, er adgang til din virksomheds flåde af VPN-servere. Det er de maskiner, hvorigennem din web trafik flyder. Generelt er det godt at have en anden fordeling af servere, da dette vil sikre, at du kan finde en i nærheden, uanset hvor du rejser, og sandsynligvis vil opleve bedre service på grund af denne nærhed. Det giver dig også flere muligheder for at forfalske din placering.

ExpressVPN tilbyder 160 serverplaceringer i 94 lande. Af de mest populære VPN tilbyder ExpressVPN den bedste balance mellem hardware og virtuelle servere i de fleste lande.

Ud over at have flest serverplaceringer udmærker ExpressVPN sig også i geografisk mangfoldighed med mere i Afrika og fremragende dækning på tværs af Sydamerika – to kontinenter, der ofte ignoreres af andre VPN-virksomheder. ExpressVPN driver også servere i nogle lande med undertrykkende internetpolitikker, herunder Tyrkiet og Vietnam.

Dit privatliv med ExpressVPN

Når du bruger en VPN, giver du den adgang til din webtrafik. Hvis VPN-firmaet havde lave moralske standarder, kunne de nemt tjene penge på dine personlige oplysninger på samme måde som en internetudbyder. VPN’er kan også blive mål for de retshåndhævende myndigheder til at videregive oplysninger om sine brugere.

Derfor er det vigtigt for brugerne at læse og forstå en VPN’s fortrolighedspolitik. Efter nogle analyser fra vores side, er vi glade for at sige, at ExpressVPN gør alt, hvad det kan for at beskytte kundens privatliv og for at sikre følsomme oplysninger. Det er en af de få virksomheder, hvis krav er blevet testet og tydeligvis gør en indsats for at gøre det godt for forbrugerne.

ExpressVPN på andre platforme

ExpressVPN tilbyder apps til Android, iOS, macOS og Windows. Vi anbefaler, at brugerne bruger en app, når de arbejder med en VPN, fordi den er nemmere at bruge, ikke kræver manuel konfiguration og giver adgang til yderligere funktioner. Derudover understøtter ExpressVPN også Linux-brugere.

ExpressVPN tilbyder også plugins til browsere, herunder Safari, Firefox og Chrome. Bemærk, at browserplug-ins fungerer som fuldmagter, så du kan ændre den tilsyneladende placering af din browsertrafik og ikke bruge den samme kryptering, der findes med VPN-protokoller. ExpressVPN indeholder fire-tv- og Kindle Fire-apps, instruktioner om, hvordan du bruger tjenesten på Apple TV-, PlayStation- og Xbox-enheder.

ExpressVPN - platforme

Netflix

Express VPN er gennemsigtig, når de beskriver for brugerne, hvilke platforme den understøtter: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney, Google, Wikipedia. , YouTube og andre (i alt over 25 tjenester). Det er godt at se en leverandør være på forhånd om, hvad de hævder at gøre.

Torrenter

Tjenesten understøtter ikke kun torrents, men undgår også det fælles besvær og irritation, som du ofte vil have med andre udbydere. Torrent-brugere tvinges for eksempel ikke på et lille antal overbelastede servere. Du kan vælge fra det fulde sæt af ExpressVPN-placeringer. Der er heller ingen optagelser relateret til båndbredde eller overførsel. Virksomheden har ingen datagrænse og siger, at det aldrig vil bremse din forbindelse.

Fordele ved ExpressVPN

  • En stor flåde af servere forskelligt distribueret
  • Streng praksis for beskyttelse af personlige oplysninger og informationssikkerhed
  • Brudtunnel
  • Se mere

Ulemperne ved ExpressVPN

  • Dyrt
  • Kan være svært for uerfarne brugere
  • Ville drage fordel af bredt udbredte revisioner

Bedømmelse

ExpressVPN har et stort netværk, plus det er hurtigt, sikkert, fjerne blokeringen af Netflix, understøtter torrents, og er nem at bruge. Kort sagt, dette er en kvalitet VPN, der tilbyder en masse ønskelige funktioner for forbrugerne.