NordVPN

North VPN Oversigt

(VPN Nord / Nordic VPN)

FORDELE

 1. Bruger WireGuard VPN-teknologi
 2. Multi-hop, split-tunneling og Tor-forbindelser
 3. Mange serverplaceringer
 4. Stærk kundehemmeligholdelse
 5. let at bruge

Ulemper

 1. Dyr
 2. Nogle gange overfyldt interface

NORDVPN SPECS

 1. Gratis version nr
 2. 500+ servere Ja
 3. Samtidige VPN-forbindelser 6
 4. Tillader 5+ samtidige forbindelser Ja
 5. Geografisk forskellige servere Ja
 6. Blokering af annoncer Ja
 7. Gratis version Datagrænse Ingen gratis version
 8. Server placerer 59 lande

En VPN kan beskytte din webtrafik mod at blive snuppet af din internetudbyder, samtidig med at det gør det meget sværere for spioner og annoncører at spore dig online. I modsætning til de fleste VPN-tjenester tilbyder NordVPN lidt af alt ud over den grundlæggende beskyttelse. Det har en stor og alsidig samling af servere, et imponerende arsenal af sjældent set værktøjer og stærk privatlivs- og sikkerhedspraksis. Det bruger også den nyeste WireGuard-teknologi. På trods af de høje omkostninger imponerer og tjener det stadig Editors Choice-prisen.

DNS Leak Resolver sikrer beskyttede og sikre DNS-anmodninger, alle servere og sites har anti-DDoS-beskyttelse. Den automatiske kill-switch-funktion giver brugerne en pålidelig afbrydelse i nødforbindelsen. Kunder kan betale for VPN-softwaren anonymt med Bitcoins, hvis de ønsker det.

Kunde support

Brugere kan kontakte Nord VPN kundesupport via chat, via e-mail og via kontaktformularen. Spørgsmål besvares inden for 24 timer. Derudover drager kunderne fordel af 30 dages pengene-tilbage-garanti. Det er bestemt en af ​​de bedste VPN’er i verden .

Nord VPN Trustpilot anmeldelser

Det nordiske VPN-firma Nord VPN har hovedkontor i Panama City og ser tilbage på mere end ti års erfaring.

VPN-udbyderens globale netværk er placeret på mere end 4434 serverplaceringer i 57 forskellige lande.

Nord VPN (eller VPN Nord / Nordic VPN som det også kaldes) er perfekt til brugere, der lægger stor vægt på anonymitet og sikkerhed. Ingen kundedata registreres i overensstemmelse med “nul-log-politik”, der blev introduceret i 2008.

Kombinationen af ​​dobbelt VPN-kryptering og SOCKS5-proxy gør det muligt for VPN-software at surfe sikkert og anonymt på det decentrale Tor-netværk.

Top anmeldelser

Få 68% rabat på det seneste salg

Sammenligning med den bedst udførte VPN 2021

Streaming

Flere og flere virksomheder – herunder Amazon, Netflix og Sky – tilbyder deres kunder forskellige streamingmedieindhold. Mange serier og tv-formater er faktisk kun tilgængelige via streamingtjenester. Nye episoder af denne yndlingsserie er ofte endnu ikke tilgængelige i streamers hjemland og kan kun ses i USA på grund af licensproblemer. Mange amerikanske sportsbegivenheder har det samme problem. IP-blokering gør det umuligt at få adgang til streams fra deres eget land. Bortset fra Amazon Prime Video og Netflix blokerer amerikanske og britiske tv-stationer også adgang fra andre lande på grund af licensproblemer.

VPN-software giver brugerne mulighed for at ændre deres IP og dermed deres virtuelle placering eller med andre ord maskere deres faktiske placering. De er praktisk talt “bosiddende i det ønskede land” og omgår IP-blokering. Streamingudbydere og websteder lokaliserer VPN-brugere i USA og giver fuld adgang til film, serier og sportsudsendelser.

Nord VPN driver mere end 4434 servere globalt, af disse 250 højtydende servere kun i USA. Selv indhold af høj kvalitet i 4K-opløsning kan streames takket være en maksimal downloadhastighed på op til 101 Mbit / s og ubegrænset datavolumen. Modern Smart Play Technology fra Nord VPN giver direkte adgang til alle streamingwebsites. Forbrugeren modtager automatisk en dynamisk IP-adresse takket være den enorme mængde gratis adresse og kan også købe en dedikeret IP-adresse. Op til 6 forskellige enheder såsom computere, tablets, smartphones og spilkonsoller kan bruges parallelt med en konto. En app er tilgængelig til mobile enheder.

Fildeling

Audio-cd’er og dvd’er er ret dyre. Derfor er fildeling så populær som den nogensinde har været. Mange mennesker downloader stadig regelmæssigt filer fra internettet på trods af de store farer og problemer. Risikoen for at sidde fast er meget betydelig uden sikker kryptering og pålidelig IP-maskering. Dette kan hurtigt føre til advarselsbreve, hvilket resulterer i alvorlige bøder.

Nordic VPN-software anonymiserer brugeren fuldstændigt takket være IP-maskering. Brugeren behøver ikke have andre tanker om deling af filer. Brugerens IP-adresse er krypteret, hvilket gør det umuligt at spore. En aktiveret kill-switch sikrer, at data ikke kan deles uden utilsigtet beskyttelse.

Brugerens egen identitet kan maskeres fremragende i kombination med den dobbelte kryptering, som Nord VPN tilbyder. Filer kan deles uden begrænsning takket være ubegrænset dataoverførsel. Nord VPN / Nordic VPN-kunder kan bruge alle almindelige fildelings- og torrenttjenester takket være understøttelse af peer-2-peer-forbindelse. Nord VPN tilbyder sine brugere optimeret P2P-datatrafik med høje downloadhastigheder på op til 101 Mbit / s. SOCKS-5-proxyen sikrer maksimal dataoverførselshastighed. DNS Leak Resolver sikrer igen sikre og beskyttede DNS-anmodninger. ingen brugerdata er logget i overensstemmelse med nul-logningspolitikken. AES-256-CBC-kryptering af høj kvalitet beskytter disse data 100 procent, så de ikke falder i de forkerte hænder.

Omgå firewalls

Statens internetcensur har været stigende i flere år nu. I nogle lande, såsom Iran eller Kina, er censur især drakonisk. Firewalls forhindrer adgang til det meste indhold og tjenester på Internettet i offentlige institutioner og virksomheder. Mange meget vigtige websteder og tjenester påvirkes normalt som Google, Facebook, Twitter, Wikipedia og YouTube. Disse grundlæggende essentielle internettjenester er ikke tilgængelige på grund af denne censur. Dette er mere end bare en gener for brugerne.

VPN-software giver brugerne mulighed for at omgå firewallen, en af ​​de vigtigste censurforanstaltninger. For at gøre det maskerer softwaren brugerens faktiske IP-adresse. Adressen og al datakommunikation krypteres uigenkendeligt. Derfor genkendes forbindelsen ikke længere som uønsket af den respektive firewall, hvilket muliggør fuld adgang. Forbrugeren kan surfe på internettet uden begrænsninger og bevæge sig frit på nettet takket være VPN-softwaren. De er ikke længere censureret og kan bruge alle de tilbudte tjenester.

Nord VPN tilbyder altid sine brugere nok gratis IP-adresser med mere end 4434 servere over hele verden. Dedikerede IP-adresser kan købes ud over de dynamiske IP-adresser. Serverplaceringerne er fordelt over hele verden. Virksomhedens servere dækker alle kontinenter – undtagen Antarktis. Data er altid beskyttet med moderne AES-256-CBC-kryptering. Dette beskytter dem pålideligt mod tredjepartsadgang. VPN Nord bruger en særlig SOCKS5-proxy til sikker og hurtig browsing. Brugere har i alt adgang til mere end 3000 proxyservere.

Brugervenlighed

VPN-softwaren kan installeres inden for få minutter. Nord VPN-softwaren fungerer ikke kun på alle almindelige versioner af Windows, men understøtter også Macintosh OS X- og Linux-systemer. Derudover er der en mobilapp til de mobile operativsystemer Apple iOS og Google Android samt til BlackBerry-mobilenheder. Brugere med en spilkonsol kan konfigurere softwaren manuelt. Følgende video viser detaljeret, hvor let og tilgængeligt det er at bruge VPN-software i praksis.

Hvis en kunde ikke er tilfreds med tjenesten, kan de bruge pengene tilbage-garantien inden for den første måned. Brugere med problemer eller spørgsmål skal først kontakte den venlige supporttjeneste. De er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Kunder kan stille deres spørgsmål via e-mail, via sociale netværk eller live chat eller ved at oprette en supportbillet. Kunder kan også få adgang til den omfattende videnbase.

Følgende tabel viser, hvilke enheder og platforme der kan bruge VPN-softwaren til Nord VPN. Mobilappen på smartphones og tablets og desktop-applikationer kan hurtigt installeres.

vpn nord-enheder

Sikkerhed og anonymitet

Desværre tilbyder Internettet også mere kriminelt udsatte brugere et land med muligheder. Antallet af hackerangreb og tilfælde af cyberkriminalitet er steget markant i de senere år. Personoplysninger misbruges til reklameformål og konverteres til kolde kontanter. Offentlige netværk – som f.eks. Ved togstationer, lufthavne og caféer – er farlige for brugerne. Erfarne hackere kan let få adgang til bankdata; myndigheder og virksomheder kan spionere på brugernes surfingadfærd og bruge dette til deres egen fordel.

VPN-software gør det muligt for brugere at surfe på internettet anonymt og uden begrænsning fra en sikker datatunnel. Softwaren maskerer brugerens reelle IP-adresse og gør al datakommunikation uigenkendelig. IP-adressen og brugerdata kan ikke dekrypteres, ikke af hackere og ikke af virksomheder eller myndigheder.

nordiske VPN-protokoller

Ydeevne

Nord VPN tilbyder sine kunder næsten global dækning takket være dens høje serverdensitet med mere end 4434 servere i næsten 57 forskellige lande. Denne pålidelige dækning giver brugerne en afgørende fordel: softwaren skifter automatisk servere, hvis en server er overbelastet eller tilbyder mindre end optimal ydelse; brugere behøver ikke at frygte frakobling. Forbindelser oprettes altid pålideligt, og det tager kun 7 sekunder at etablere i gennemsnit. Derudover kan brugerne udnytte en lav pingtid på kun 5 millisekunder og ubegrænset datavolumen.

nordvpn ydeevne

Den aktuelle status for alle aktive servere vises i realtid, så brugerne på forhånd kan få et komplet overblik over Nord VPN-serverens ydeevne. Den maksimale downloadhastighed er 101 Mb pr. Sekund, upload er hurtig og med op til 85 Mb / s.

Konklusion

Der er ingen tvivl i vores sind: Den erfarne virksomhed Nord VPN er virkelig rangeret blandt de bedste VPN – softwareleverandører. Virksomheden skiller sig ud gennem sine mere end 4434 servere over hele verden samt høje upload- og downloadhastigheder. Nord VPN vinder især brugere over med sin dobbelte kryptering og intelligent fungerende DNS Leak Resolver. Nord VPN tilbyder mange vigtige funktioner såsom SOCKS-5 proxy og automatisk nødfrakobling. Konfiguration og drift er intuitiv og egner sig også til mindre erfarne kunder. Intet logningsprincip sikrer, at kundedata ikke registreres og ikke ender i de forkerte hænder.

Nord VPN skiller sig ud med sin fremragende værdi for pengene. Det er meget velegnet til brugere, der lægger stor vægt på anonymitet og sikkerhed. Kunder kan betale for tjenesten helt anonymt med Bitcoins og kan drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garanti. Brugere, der stadig skal beslutte, kan teste softwaren uden økonomisk risiko.

Hvor meget koster NordVPN?

NordVPN koster $ 11,95 / måned, eller du kan betale $ 119 / år. Årsplanen er angivet til en nedsat pris på $ 59, men du betaler prisen på $ 119, når du fornyer dit abonnement.

Andre planer tilbydes undertiden af ​​NordVPN til forskellige niveauer. Som et eksempel kan du i øjeblikket få et 2-årigt abonnement, der koster $ 89 med et $ 1-årigt fornyelsesabonnement.

Læs altid det med småt.

LIGNENDE PRODUKTER

 1. ProtonVPN
 2. IVPN
 3. Avast VPN
 4. TunnelBear VPN
 5. CyberGhost VPN
 6. Express VPN
 7. Surfshark VPN
 8. IPVanish VPN
 9. VyprVPN
 10. Skjul IPVPN
 11. Norton Secure VPN
 12. Hola VPN

Download North VPN gratis prøveversion

Nord VPN gratis prøveversion kan downloades fra denne side >>

Nord VPN tilbyder ikke længere en gratis prøveperiode (Nord VPN gratis prøveversion download) men en 30-dages tilbagebetalingsperiode.

 

68% rabat