NordVPN

Præsentation af NordVPN (VPN Nord / Nordic VPN)

NordVPN har hovedkontor i Panama City og bygger på over 10 års erfaring. Udbyderens globale netværk VPN er placeret på mere end 4.434 serverplaceringer i 57 forskellige lande.

NordVPN (eller VPN Nord / Nordic VPN som det også kaldes) er perfekt til brugere, der lægger stor vægt på anonymitet og sikkerhed. Ingen kundedata registreres i overensstemmelse med “nul-log-politik”, der blev introduceret i 2008. Kombinationen af ​​dobbelt VPN-kryptering og SOCKS5-proxy gør det muligt for VPN-software at surfe sikkert og anonymt på det decentrale Tor-netværk. DNS Leak Resolver garanterer beskyttede og sikre DNS-forespørgsler, alle servere og sites har anti-DDoS-beskyttelse. Den automatiske afbryderfunktion giver brugerne pålidelig nødforbindelsesafbrydelse. Kunder kan betale for VPN-software anonymt med Bitcoins, hvis de vælger.

Brugere kan kontakte NordVPN kundesupport via chat, e-mail og via kontaktformularen. Spørgsmål besvares inden for 24 timer. Plus, kunder får 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det er bestemt en af ​​de bedste VPN’er i verden.

Gå til AvastVPN , ExpressVPN og HolaVPN for at lære mere om andre typer VPN. Men vi opfordrer dig til at læse mere om NordVPN nedenfor.

NordVPN-gennemgang

Anmeldelser af Nord VPN

Brugervenlighed

VPN-software kan installeres på få minutter. NordVPN-software fungerer ikke kun på alle populære versioner af Windows, men understøtter også Macintosh OS X- og Linux-systemer. Derudover er der en mobilapplikation til Apple iOS- og Google Android-mobile operativsystemer samt BlackBerry-mobilenheder. Brugere med en spilkonsol kan konfigurere softwaren manuelt. Følgende video viser detaljeret, hvor let og tilgængeligt det er at bruge VPN-software i praksis.

Hvis en kunde ikke er tilfreds med tjenesten, kan de bruge pengene tilbage garantien inden for den første måned. Brugere, der har problemer eller spørgsmål, skal først kontakte den venlige supporttjeneste. De er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Kunder kan stille deres spørgsmål via e-mail, sociale medier eller live chat eller ved at oprette en supportbillet. Kunder kan også få adgang til den omfattende videnbase.

Følgende tabel viser, hvilke enheder og platforme der kan bruge VPN-software til NordVPN. Mobilappen på smartphones og tablets og desktop-apps kan hurtigt installeres.

Nord VPN Devices