Sådan bruger du tor browser: Alt hvad du behøver at vide i 2021

The Bay of Pirates bliver stadig vanskeligere at få adgang til hvert år, med flere og flere lande, der lovgiver imod det. Ikke nok med det, men lovene anvendes også strengere nu.

I dag er den eneste sikre og pålidelige måde at bruge The Pirate Bay på ved at bruge en premium VPN.

Hvis du leder efter den ultimative all-rounder, anbefaler vi at gå direkte til ExpressVPN. Det er din dog noen få andre gode muligheder.

Hurtig guide – Sådan fjerner du blokeringen af Pirate Bay med en VPN

 1. Vælg en VPN med hurtige servere i et land, der ikke blokerer The Pirate Bay. Vores #1 VPN-forslag er ExpressVPN for den bedste blanding af hastighed og privatliv. Vi har inkluderet listen over sikre nationer nedenfor.
 2. Installer en VPN, og opret forbindelse til en server på destinationsplaceringen.
 3. Det var det – du er fuldt beskyttet og The Pirate Bay er blokeret. Bare naviger til webstedet og begynd at torrente!

Hvorfor er Pirate Bay blokeret i dit land?

Torrenting i sig selv er stadig lovligt i næsten ethvert land, men download og deling af ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse er ulovligt i det meste af verden. Som en påmindelse tolererer vi ikke ulovlig fildeling, men vi støtter valgfrihed.

Da P2P-websteder kan bruges til både juridisk og uautoriseret fildeling, er landene forskellige i deres politik over for The Pirate Bay. Nogle ser den anden vej, nogle vedtager forbud, men håndhæver dem ikke, og nogle begrænser torrenting aggressivt.

Men den nuværende globale tendens i retning af strengere håndhævelse af ophavsretslovgivningener . Alvorlige juridiske konsekvenser for torrenting plejede at virke usandsynlige, men torrentere står nu over for stadig hårdere straffe i mange lande.

I nogle lande kan selv download af en ophavsretligt beskyttet filresultere i en tung bøde.

Lande, der blokerer Pirate Bay

I skrivende stund anvendes blokke på The Pirate Bay i mere end 20 lande verden over, herunder Australien, Belgien, Kina, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland, Holland, USA og Storbritannien. Du kan også føje Rumænien og Grækenland til listen nu.

Derudover er webstedet effektivt blokeret i mange små lande uden nogen specifikke love, der forbyder det, da disse lande deler digitale netværk med deres større naboer. Så i virkeligheden strækker blokkene sig endnu længere, end det først ser ud til.

Hvor er Pirate Bay stadig tilgængelig?

For at få sikker adgang til The Pirate Bay skal du oprette forbindelse til en VPN-server i et land som:

 • begrænser ikke P2P-fildeling, og
 • værter servere drevet af en pålidelig VPN med højhastighedsforbindelser.

Her er de lande, vi anbefaler, at du bruger:

Schweiz

Mens upload af filer er ulovligt i Schweiz, er det tilladt at downloade dem via en torrent til personlig brug. Adgang til The Pirate Bay er ubegrænset, med internetudbydere ikke forpligtet ved lov til at blokere den.

Mexico

Teknisk set har Mexico nogle online love, der kan påvirke torrenting. Men de er helt uklare, og i det væsentlige uigennemførlige, hvilket gør dette til et pålideligt land at bruge The Pirate Bay.

Brasilien, Hviderusland, Hong Kong

Brasil og Hviterussland du fortsat har et solidt område for at få adgang til serveren i Pirate Bay. Hongkong er også en god mulighed i øjeblikket, selv om det skiftende politiske klima snart kan påvirke dette – med TPB allerede forbudt i Kina.

Canada

Teknisk set har indehavere af ophavsret i Canada ret til at retsforfølge dig for ulovligt at downloade deres indhold. Det ville faktisk være vanskeligt at bevise, og det er usandsynligt, at det rent faktisk vil ske. Du kan få en besked fra din internetudbyder om, at de har registreret en ulovlig download, der bruges fra din IP-adresse, men det er alt.

Polen

Polen er et andet land med temmelig slap regler om torrenting, hvilket gør det til et godt valg for at bruge The Pirate Bay. Selvom det er ulovligt at uploade indhold, er det ikke at downloade det til personlig brug.

Derfor bør du ALDRIG få adgang til Pirate Bay uden en VPN

Blokke af The Pirate Bay håndhæves af LSP’er, normalt efter en retskendelse kræver, at de gør det. Dette kræver, at du opretter forbindelse til en server i et område, hvor regeringen ikke forbyder webstedet at få adgang til Pirate Bay.

En VPN gør det nemt ved at omdirigere din trafik gennem enhver server på netværket. Den nye IP-adresse, du får, får det til at se ud som om du er i serverens land, en proces kaldet VPN-tunneling.

Med din sande placering skjult, har du ikke noget problem at få adgang til The Pirate Bay. Der er dog mange flere grunde til at bruge en VPN, hver gang du torrenter, selvom The Pirate Bay er tilgængelig i dit land!

Peer-to-peer-netværk (P2P) giver andre brugere adgang til din forbindelse. Uden en VPN vil din faktiske IP og alle dine enheder blive udsat for alle på netværket, hvilket gør dig sårbar over for hacking, malware og Denial-of-Service-angreb.

Hvad skal man kigge efter i en VPN til The Pirate Bay

For at omgå Pirate Bay-blokke, beskytte dig mod sikkerhedstrusler og undgå juridiske konsekvenser er det vigtigt at vælge den rigtige VPN. Først og fremmest skal du sørge for, at din VPN har et stort servernetværk,herunder placeringer i de sikre lande, der er anført ovenfor.

Det er vigtigt at bruge en VPN med førsteklasses sikkerhedsfunktioner til at forblive anonym. Disse omfatter kryptering af militær kvalitet, lækagebeskyttelseog en kill switch, der stopper dataoverførsel, hvis din forbindelse til VPN-serveren falder.

Endelig, for at undgå, at dine torrentsessioner bliver til daglange tilbud, vil du have en VPN med superhurtige forbindelseshastigheder.

Flere top VPN’er tilbyder endda dedikerede torrentservere eller forudkonfigurerede tilstande for at sikre, at din torrenting er hurtig og sikker.

De bedste VPN‘er til at fjerne blokeringen af Pirate Bay – Fuld analyse (opdateret juni 2021)

1. ExpressVPN – Den bedste allround VPN til brug af Pirate Bay

 

 

ExpressVPN har alle de vigtigste funktioner, du har brug for for sikkert at finde og downloade torrents. Afgørende hjælper det dig også med at downloade dem så hurtigt som muligt.

Hastighed er virkelig navnet på spillet her. Downloadhastigheder er ubegrænsede, og der er et bredt udvalg af ultrahurtige VPN-servere at vælge imellem. ExpressVPN giver dig endda en “VPN-hastighedstest”, så du kan se de hurtigste servere til at downloade en torrent på et bestemt tidspunkt. Disse servere er spredt over 160 steder i 94 forskellige lande, som alle er tilgængelige for dig på nogen af prisplanerne.

ExpressVPN er naturligvis også med til at sikre dit privatliv, når du bruger The Pirate Bay. IP-maskering og anonym browsing er begge inkluderet, samt Trusted Server-teknologi og AES-256-kryptering. Du kan endda bruge delt tunnelling, for at downloade en torrent med VPN, mens du surfer på internettet uden det.

 • 160 serverplatser
 • Indbygget hastighedstestfunktion
 • Omgå begrænsning af internetudbyder
 • Ubegrænset båndbredde
 • Tilgængelig på Windows, MacOS, Linux, iOS og Android
 • Apps til Apple TV, Fire TV og spillekonsoller
 • Understøtte 5 enheder via en konto
 • 30-dages pengene tilbage-garanti

 

ExpressVPN’s seneste tilbud juni 2021: Få 3 måneder gratis på dit årlige abonnement med dette aktuelle tilbud! Det er ikke klart, hvornår denne aftale slutter, så det er bedst at tjekke tilbudssiden for at se, om den stadig er tilgængelig.

2. CyberGhost – Bedst til P2P-optimerede servere

 

 

CyberGhost giver anonym browsing for en rapporteret 36 millioner brugere over hele verden. Det er nemt at bruge, er billigere end andre VPN’er og henvender sig specifikt til dem, der ønsker at foretage P2P-downloads.

CyberGhosts servere har 256-bit AES-kryptering, der hjælper dig med at forblive både privat og sikker til enhver tid. Virksomheden har også en streng ikke-logo politik.

En af de fremtrædende funktioner her er dog uden tvivl det store antal servere. Der er imponerende over 7.100 servere at vælge imellem, spredt over 91 forskellige lande. Nogle servere er også specielt optimeret til superhurtige P2P-downloads,hvilket gør dem til et perfekt valg til brug af The Pirate Bay.

Hvis det ikke er nok, tilbyder CyberGhost også en 45-dages pengene-tilbage-garanti – betydeligt længere end de sædvanlige 30 dage.

 • Over 7.100 servere at vælge imellem
 • Specifikke torrentoptimerede servere
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Bruges på op til 7 enheder på én gang
 • Tilgængelig på Windows, Mac og Linux
 • Apps til iOS og Android samt Chrome, Firefox og smart-tv’er
 • Overkommelige et- og toårige abonnementer
 • 45-dages pengene tilbage garanti

 

Juni 2021 Deal: CyberGhost tilbyder i øjeblikket 85% rabat på sin mest populære plan! Udnyt dette tilbud nu, og spar mere på dit CyberGhost-abonnement.

3. Privat internetforbindelse – Bedste overordnede valg af servere

 

 

Når det kommer til et stort antal serverindstillinger, er Privat internetadgang dominerende. Dens valg af servere er simpelthen latterligt, nummerering over 35.550 + servere i 78 lande. Denne utrolige mængde valg skal hjælpe dig med at finde en hurtig, stabil server til at bruge The Pirate Bay. Det er vigtigt, at torrenting er tilladt på hver enkelt server på netværket.

Flere forskellige handlinger er på plads for at sikre din forbindelse til P2P downloads. Der er også en kill switch, hvis din forbindelse falder, når du downloader en torrent, plus port videresendelse og en politik om ikke at logge.

Derudover er privat internetadgang simpelthen let at bruge, uanset om du er en erfaren VPN-bruger eller ej. Når du downloader en torrent på en kvalificeret enhed, kan VPN aktiveres med et klik på en knap. Der er også 24/7 kundesupport,hvis du løber ind i problemer.

 • Mere end 35.550 servere
 • Flere typer avanceret kryptering
 • P2P-downloads tilladt på alle servere
 • Der er ikke gemt nogen logfiler
 • Funktionen Opdel tunnel
 • Brug på 10 forskellige enheder på én gang
 • Kompatibel med Windows, Mac, Linux, Android og iOS
 • Chrome-, Firefox- og Operaudvidelser

 

Opdatering fra juni 2021: PIA har normalt ikke tilbud eller rabatter (det er allerede så overkommeligt), men lige nu kan du få et nyt abonnement på en vanvittig 83% rabat!

4. PrivateVPN – En stor up-and-coming mulighed

 

 

Der er omkring 100 at vælge imellem, når du låser The Pirate Bay op, spredt over 63 lande. Der bør stadig være nok valg for de fleste mennesker alligevel, og vi fandt download hastigheder på de fleste af de servere, vi testede for at være helt god.

Bemærkelsesværdigt er, at PrivateVPN bruger højkvalitetsnetværk (HQN) fra IP-transitudbydere. Dette resulterer i lavere latenstid og højere hastigheder i både din browsing og P2P downloads. Når du gør begge dele, er din forbindelse også beskyttet af 256-bit AES-kryptering med en 2048-bit DH-nøgle, som beskytter din anonymitet med militær handling.

Brugere af The Pirate Bay vil også være glade for at erfare, at ubegrænset P2P-fildeling er tilgængelig på PrivateVPN. Tilføj en kill switch funktion og no-logs politik, og det er virkelig betragtes som en solid all-round mulighed for sikker torrent downloads i vores bog.

 • Ubegrænset P2P downloads
 • 256-bit AES-kryptering
 • Solide downloadhastigheder for torrents
 • Der gemmes ingen datalogfiler
 • Funktionerne L2TP, OpenVPN og IKEv2
 • 30-dages pengene tilbage-garanti
 • Tilgængelig på Windows og MacOS samt iOS og Android

ofte stillede spørgsmål

Er The Pirate Bay sikker at bruge uden en VPN?

Lol Uanset om din forbindelse åbner The Pirate Bay eller andre hjemmeside, er det langt mere udsat uden en VPN. Ved at bruge en VPN øger du ikke kun din sikkerhed mod ondsindede angreb, men hjælper også med at beskytte dit privatliv. Det betyder, at observatører ikke kan se, hvor du kan få adgang til TPB fra, eller hvad du har downloadet.

Vil en VPN bremse torrenting?

Lidt, ja. Dette skyldes, at du deler en forbindelse med andre VPN-brugere og ofte bruger en server langt væk fra din faktiske placering. En god, betalt VPN giver dig mulighed for stadig at foretage effektive downloads og kan omgå båndbreddebegrænsningaf internetudbydere.

Er torrenting lovligt?

Ja. Forskellige lande har forskellige regler (som forklaret tidligere i artiklen), men på et grundlæggende niveau er torrenting i sig selv lovligt. Når det er sagt, er download – og især deling – ophavsretligt beskyttet materiale stadig betragtes som ulovligt.

Er uTorrent sikker med en VPN?

Ja. En pålidelig VPN – som dem, vi har anbefalet – sikrer dit privatliv, når du bruger uTorrent. Mange premium VPN’er har kryptering af militær kvalitet og har også en Kill Switch til automatisk at stoppe dine downloads, hvis din forbindelse falder ud.

Er betalte VPN’er bedre end gratis, når de torrenter?

Ja. Betalte VPN’er giver en række ekstra frynsegoder. Disse omfatter strengt ingen log politik, adgang til bedre servere, der flere servere at vælge imellem, hurtigere download hastigheder, bedre kryptering, ubegrænset downloads og meget mere ud.

konklusion

Selv da antallet af torrents – og torrent-brugere – stiger, bliver det stadig mere udfordrende at downloade disse torrenter i en sikker, privat metode. Pirate Bay har naturligvis tiltrukket sig de juridiske myndigheders opmærksomhed på dets mest synlige torrenting-sted.

I dag, hvis du får torrents fra The Pirate Bay uden at bruge en VPN, tager du en stor risiko. Ikke alene kan du spores af dit lands myndigheder eller din internetudbyder, men du kan også blive ramt af en lang række sikkerhedstrusler.

Med nogle virkelig fremragende, pålidelige og overkommelige VPN’er derude er der simpelthen ingen grund til at tage denne risiko længere. Enhver af de muligheder, vi har anbefalet i denne artikel, giver dig mulighed for at bruge The Pirate Bay med fuldstændig ro i sindet, for ikke at nævne at få adgang til folk som BBC iPlayer og amerikansk Netflix også.

ExpressVPN understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan købe i fortrolighed og få en fuld refusion, hvis du ikke er imponeret.

Sammenfattende er de bedste VPN’er til at låse Op for Pirate Bay i juni 2021…